CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 10 January 2012

MALAYSIA???


Semua sihat ke?? Cuaca dekat tempat korang ok?? cuaca dekat Jordan ni sangat-sangatlah sejuk. Hendak menaip pun terasa kebas tangan. Tapi bila timbul keinginan nak bercerita, apalagi sejuk-sejuk pun sanggup redah. Hehe.

Oklah.  Bila tengok tajuk ni mesti korang pelik kan?? Sebenarnya Ain buat tajuk ini sebab kemungkinan Ain akan pulang Malaysia. I.Allah. Yayyy! Pulang ke Malaysia. ^_^

I’m ready untuk balik Malaysia. Tak sabar rasa hati ni nak pulang Malaysia untuk bersama dengan keluarga yang setia menunggu di Malaysia. Sangat-sangatlah rindukan kampung halaman yang indah. Masakan ibu yang sedap. Fuh!!! terliur bila teringat tomyam ibu. Ayah yang suka mengusik. Adik-adik yang suka bergaduh manja. Wah, sangat-sangatlah susah nak lupakan memori bersama keluarga.

Bukan itu sahaja, to all my friends, nanti Ain balik. Kita jumpa dan luangkan masa bersama ya?? Banyak sangat cerita yang nak Ain kongsi bersama korang. Apa pun thanks dekat korang yang support Ain dari awal sampai sekarang. Korang sentiasa dihatiku. <3 <3

Hati berbunga-bunga nak balik. Kawan-kawan yang duduk jauh dekat perantauan sekarang, jangan sedih-sedih tau. Setiap apa yang korang alami dekat Negara orang merupakan pengalaman yang sangat berharga. Jangan sia-siakan. Peluang tu datang kadang-kadang sekali je. Hargai peluang tu ok???

Kepada ex-housemate Ain.Ain ucapkan “TERIMA KASIH” banyak-banyak sebab korang terlalu baik dengan Ain. Tak pernah berkira dengan Ain. Baju Ain pun korang yang basuh, masak-masak pun korang yang masak. Ain ni setakat tolong basuh pinggan, tolong tengok dan tolong mengacau je pandai kan??? Hehe. Jahat betul Ain ni. Maafkan Ain ya, sebab x dapat jadi housemate yang baik. Huhu. Seriously,seronok sangat dapat kenal korang dan Ain takkan lupakan nama ni semua.
V
V
V
( K.IKA MIRA SABIHAH FATIN YANA DALILA )

~ RINDU SANGAT2 TANAH AIRKU ~


~ PULANG DENGAN HARAPAN DAPAT KEMBALI SEPTEMBER INI…DOAKAN AIN YA KAWAN-KAWAN J ~

No comments: